Tanden bleken Rotterdam help je graag om je tanden helder wit te maken (of in welke wit tint dan ook). Het belangrijk te onthouden dat alleen een zeer kundige en ervaren tandarts een uitgebreid scala aan cosmetische tandheelkundige diensten kan aanbieden, waaronder de een aantal andere procedures naast de bleekbehandeling. We gaan je meer vertellen hierover. 

Onzichtbare beugel 

Moderne cosmetische tandheelkundige procedures bieden minder zichtbare technieken en zeer effectieve resultaten. De duur van de behandelingen is afhankelijk van de ernst van een probleem, de conditie van je tandvlees, tanden en het ondersteunende bot. Bespreek je problemen met een dentale expert die een bewezen staat van dienst heeft in het uitvoeren van diverse cosmetische tandheelkunde procedures. Zorg ervoor dat je die mooi glimlach krijgt. 

Bleken van tanden

Dit is een van de meest populaire opties voor mensen die een vrij snelle en eenvoudige manier willen om hun glimlach te veranderen. Het is geweldig voor mensen die niet meer nodig hebben dan een beetje opfrissen, of voor mensen die geen grote verplichting willen aangaan. Plus, het is een van de meer betaalbare opties.

Het bleken van tanden kan zowel in een praktijk als thuis worden gedaan, maar het is verstandig om het bleekmiddel bij je tandarts te halen. Vrij verkrijgbare bleekproducten geven niet altijd de helderheid die de meeste mensen wensen. 

Tandglazuurbehandeling

Tandhechting is een goede behandeling voor mensen met sterk verkleurde of afgebroken tanden. Het composietmateriaal voor bonding is meestal hetzelfde als voor witte tandvullingen. Dit materiaal is vervormbaar, wat betekent dat je tandarts het materiaal zo kan vormen dat het de ideale, mooie vorm heeft die je wenst. Het nadeel van deze procedure (en waarom veel mensen kiezen voor facings) is dat de levensduur van de glazuurhechting lang niet zo lang is als die van facings. 

Facings

Facings zijn al tientallen jaren de gouden standaard in cosmetische tandheelkundige ingrepen. Het zijn dunne porseleinen omhulsels die over het gezichtsoppervlak van de tanden passen. Het glazuur van je tand of kies wordt voorzichtig weggevijld, waarna een afdruk wordt gemaakt. De afdruk wordt naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd voor op maat gemaakte facings. Je krijgt tijdelijke facings totdat de permanente facings terugkomen van het laboratorium.

Facings zijn ideaal voor mensen met donkere vlekken die niet verdwijnen met bleken, en voor mensen met afgebroken voortanden of afgebroken tanden.

Invisalign-beugel

De meeste mensen denken dat een beugel voor kinderen is, maar steeds meer volwassenen krijgen een beugel om de glimlach te krijgen die ze altijd al hebben gewild. Invisalign beugels zijn een geweldige optie voor volwassenen omdat niemand kan zien dat je ze draagt! Een beugel is niet alleen voor de esthetiek. Deze tandheelkundige procedure kan scheve tanden corrigeren die pijn veroorzaakt, zoals chronische hoofdpijn. De voordelen maken deze procedure zeker de investering waard.